Openingstijden

Lucas is Brooddesigner! En de drijvende kracht achter Bakkertje Deeg, Brooddesign en de Contente Mensch. Lucas is innovatief, enthousiast en niet te stoppen!

Jolanda is wat je noemt: een duizendpoot. Ze is de steun en toeverlaat van Bakkertje Deeg. Op alle afdelingen kan je haar vinden. Daar waar gaten vallen in de planning, of als er aansturing en/of ondersteuning gewenst is. Jolanda neemt de grootste hap boekhouding voor haar rekening. Ook is ze actief in verschillende besturen, en, is deze duizendpoot moeder van 3 kinderen. Wat zou Bakkertje Deeg toch zijn zonder haar!!

Hij plant, stuurt aan, organiseert en produceert. Matthieu is de wervelstorm binnen Bakkertje Deeg en houdt op die manier de gang erin!

Johan is junior brooddesigner en een echte broodfreak! Hij is vaak al om 3 uur druk aan het bakken, om de steeds groeiende vraag naar bijzondere broden het hoofd te kunnen bieden.

Floor is een spontane blondine en flapuit en slaat geen feestje over, heeft soms wat moeite met op tijd komen, maar haar bedoelingen zijn oprecht en komen uit een goed hart. Ook bij Floor wordt de productkennis opgefrist, werk aan de winkel dus! want wij stellen hoge eisen aan onze teamleden.

Cindy is van het eerste uur en hoort bijna, zoals ze zeggen, bij het meubilair. Hierdoor is ze voor velen een vertrouwd gezicht geworden. Door dat ze al zo lang in dienst is weet ze precies wat klanten wensen en dat wordt zeer gewaardeerd!

Suzanne is bij ons begonnen als weekendhulp. Na enkele jaren elders, heeft ze opnieuw haar draai gevonden bij Bakkertje Deeg. Ze werkt er inmiddels al jaren.

Ook Suus heeft haar strepen verdiend en vormt samen met Cindy de basisbrigade van Bakkertje Deeg en den Contente Mensch.

Kristina haar roots liggen in de Oekraine maar na 8 jaar in Nederland is ze inmiddels een echte hollandse puber. Na een stage bij Bakkertje Deeg maakt ze nu deel uit van het weekend team.

 

Als je naar Henrieke kijkt dan zie je een keurig net goed opgevoed opgetogen meisje met een lieve vriendelijke uitstraling. Wat ook heel snel opvalt als je Henrieke ziet werken is haar leidinggevende capaciteiten, ze ziet “het werk”, en leert vlug, ondanks haar jonge leeftijd kunnen we nu al zeggen : Als ze wil, gaat ze heel ver komen!  En wij zijn natuurlijk blij en trots met dit talent.

Jeroen heeft al 8 jaar bij ons gewerkt en is nu 6 jaar rond gezworven weer thuis op honk, Jeroen staat voor de grote uitdaging om samen met Lucas het banket assortiment opnieuw uit te vinden om zo ook in banket onderscheindend en toon aangevend te worden, zeg maar "banketdesigner"

Naast haar dagelijks werk als administratief medewerkster, helpt Smahan ons met het schoonhouden van onze zaak. Voor diegene die ooit bij ons geweest zijn weten dat dat met zoveel spulletjes geen gemakkelijke taak is! Als de laatste mensen naar huis zijn, komt de altijd vrolijke Smahan, en gaat als de witte tornado door de zaak heen. Zo kan de volgende dag weer iedereen, zonder dat ze het beseffen, fris genieten van onze mooie winkel, etablissement en bakkerij!

Brute Bertus: Onze vogel.Klik hier om naar de vorige pagina te gaan

Bakkertje Deeg, De Contente Mensch en Brooddesign, Botermarkt 13, 5256 AV Heusden. Telefoon 0416 661460 info@bakkertjedeeg.nl www.bakkertjedeeg.nl

Copyright © 2009–2018 Bakkertje Deeg Heusden | Ontwerp & bouw: Internet-Meesters Nieuwkuijk (WEB-Direct)